Марселиньо поискал смяна заради грешките си, Херо осъмнал на стадиона

0
-
-

Капитанът на „Лудогорец“ Марселинъо поискал смяна срещу „Истанбул Башакшехир“, защото не му вървяла играта, твърди „24 часа“. Това обяснил той след мача, който тур-ците спечелиха с 2:1. Така разградчани трябва да вземат точка при гостуването на„Хофенхайм“ на 7 декември, ако искат да излязат от групата на Лига Европа. С леки болежки от мача е Абел Анисе, който пострада от удар на съперник. Няма нищо притеснително, обявиха от лекарския щаб на шампионите.

Наставникът на разградчани Димитър Димитров-Херо и помощниците му почти осъмнали на стадиона в търсене на причините за негативния резултат.

Титулярите от мача с „Истанбул“ проведоха възстановителна тренировка в петък преди обяд, като използваха основно басейна, джакузито, сауната и ледената баня на спортен комплекс „Лудогорец Арена“. Резервите се подготвяха под ръководството на асистентите на Херо – Петър Колев и Георги Чиликов. Те ще бъдат ядрото за шампионатния мач от 17-ия кръг в понеделник срещу опашкаря „Витоша“ (Бистрица).

Поне 6-7 футболисти с най-много игрови минути в последните срещи на отбора ще получат почивка, като някои дори ще останат извън 18-те. Следващата тренировка на „Лудогорец“ е в събота след обяд, а след последната в неделя групата ще излезе на 24-часов лагер в местния хотел „Картун“.

Преди мача с турците капитанът на „Лудогорец“ Светослав Дяков директно обяви, че е готов да напусне, след като вече е със статут на твърда резерва след идването на Херо като треньор.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]