Христо Янев: Бихме на негостоприемно място,паузата идва навреме (ВИДЕО)

0
hristo yanev
-

Старши-треньорът на Ботев Враца – Христо Янев остана доволен от победата с 2:1 в гостуването на Пирин, но в 31-ия кръг на българския футболен шампионат.

„Не влязохме добре в мача и допуснахме гол от наша неточност, но поздравявам тима за начина, по който след това изигра срещата. Момчетата се постараха да направят всичко възможно да спечелим двубоя. Благоевград не е никак гостоприемно място, а и играхме толкова време с човек по-малко.

Повратният момент беше това, че не наведохме глави след като ни отбелязаха гол. Нямаше вече накъде да отстъпваме и трябваше да направим всичко възможно да променим крайния изход на мача.

Задавал съм си и аз въпроса дали подемът идва навреме. Ще бъде навреме, ако успеем да се спасим. Не трябва да се отказваме и трябва да опитаме всичко, на което сме способни Ботев Враца за остане в елита. Не трябва да забравяме уважението помежду си след края на мача. Нужно е да запазим концентрация в тренировъчния процес, да бъде единни и да играем по начина, по който го правим в последните срещи. Паузата идва много навреме за нас. Знам, че малко хора вярват в това, което правим, но по-важното е ние да вярваме“, коментира Христо Янев.