Чезари с остри критики към Гриша Ганчев: Непрофесионално управление! За какво ни беше Ел Маестро? (ВИДЕО)

0
lachezar nikolov chezari
-

Популярният „червен“ фен – Лъчезар Николов – гостува в „Студио Дерби“ на KotaSport.com. Чезари говори по куп актуални теми около ЦСКА-София, като отправи сериозни критики по адрес на клубното ръководство.

„Времената са различни, футболът е бизнес. Виждаме проекта, който направи Кирил Домусчиев. Много хора не знаят, че Домусчиев преди да отиде в Лудогорец беше председател на Надзорния съвет в ЦСКА, заедно с „титаните“. По каквато и да е причина – неразбирателство или някой му нареди отгоре, той се оттегли тогава. Даже когато победихме в Москва с Любо Пенев, председател на Надзорния съвет беше Кирил Домусчиев. Би било прекрасно, не говоря конкретно за Кирил Домусчиев, а за човек от бизнеса, който наистина не е ъндърграунд герой или политически ъндърграунд, защото в България 90 на 100 успелите са такива, наистина да бъде в ЦСКА. Не говоря конкретно за Кирил Домусчиев.

Затова голяма част от нашите фенове гласувахме доверие на човек като Гриша Ганчев. Това, което се получи, е различно от нашите представи. Да, ЦСКА от 2008 година не е бил шампион. Ще станат 17 години. Преди, когато не бяхме шампиони една година, ставаше страшно, феновете недоволстваха. Паднехме ли от Левски, ходехме и чупехме греди, врати на „Армията“ и т.н. За съжаление в момента, направиха ни така, и Пирин да ни бие преглъщаме и казваме „е, и Байерн падна от еди-кой си“. Черно море идва и ние бие на „Армията“ за купата, елиминира ни. Не съм съгласен с това нещо, изхождайки от историята и традициите на ЦСКА във времето, знам какво е ЦСКА за хората, които цял живот сме на „Армията“.

ЦСКА е най-голямото име в българския футбол и спорт. При управлението на Гриша Ганчев сме сменили 17 треньора от 2016 година досега. Алън Пардю беше треньор за месец и малко – извинявам се, но това е несериозно. Непрофесионално е отбор като ЦСКА да бъде управляван по този начин. Сега Стамен Белчев ще оправи това, което направи Ел Маестро. Извинявайте, Стамен Белчев си беше в отбора, защо ни трябваше въобще този Ел Маестро? Защото е удобен, защото не казва, че иска това, това и това за селекцията, да не говорим за подробности от режима и тренировките на футболистите и т.н. Когато вече изгубихме шансове за титлата, решихме, че Ел Маестро не става. Всички знаеха, че не става. Къде беше Стамен Белчев тогава? Сега разчитаме да спасява, това сериозно ли е“, каза бизнесменът в „Студио дерби“ на KotaSport.com.

Новата „червена“ база ще е в центъра на София