Иван Станев в „От воле“: Ще променим системата на финансиране на спорта в Бургас

0
ivan stanev

Един от най-популярните бургаски и български волейболисти Иван Станев беше гост в предаването „От воле“ на KotaSport.com. В него той сподели интересни подробности от своята богата и успешна кариера. Разпределителят реши да се раздели с активния спорт преди броени дни. Станев разказа за първите се стъпки в мъжкия волейбол в Бургас, както и големите успехи зад граница. Говори и за престоя си в Иран, като разкри неща, за които широката публика не е информирана.

В интервюто бе засегната и темата с финансирането на бургаските спортни клубове. Иван Станев като общински съветник гарантира, че наредбата ще бъде променена, а като цяло ще има и генерални корекции в цялата система на осигуряването на средствата.

Вижте цялото предаване в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!