Иван Иванов в „От воле“: Общината трябва да получи 75% от стадион „Черноморец“!

0
ivan ivanov
-
-

Общинският съветник от Бургас – Иван Иванов – бе гост на предаването „От воле“ на KotaSport.com. Той коментира интересни теми от спортния и футболния живот в Бургас и страната. Иванов каза, че е необходимо общината да отделя повече средства за спорт, а самите пари да бъдат разпределяни по точен и ясен регламент. Неговото мнение е, че наредбата за финансиране на клубовете трябва да бъде преработена и актуализирана.

В същото време много важен остава и казусът със стадион „Черноморец“. В преговорите с Митко Събев по отношение на фалиралото дружество ПСФК Черноморец община Бургас би следвало да се пребори да получи поне 75 процента от територията на спортното съоръжение. Ако се стигне до реална процедура по разпродажба на активи, бъдещето на стадиона остава неясно.

Иванов говори и по други интересни теми.

Вижте цялото предаване в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!