Манджуков осъдил Александър Томов за „гробокопач“

0

Бившият адвокат на ЦСКА Радостин Василев коментира редица теми около клуба. Той разкри, че Петър Манджуков е осъдил за обида Александър Томов, пише „Тема спорт“. „ЦСКА се бори за 32-ата си титла, защото е натоварен с емоцията и любовта на феновете. Ако закупи марката и придобие емблемата, а това е огромен размер удовлетвореност на кредиторите, тогава със сигурност теориите за липса на правоприемство и в най-минимален аспект ще изчезнат. Сегашният ЦСКА не ползва никакъв актив от фалиращия клуб освен любовта на феновете, а тя е неоценима. Освен това плаща пасив -като се плати емблемата. Тогава ще са налице всички морални основания спекулациите да престанат. ЦСКА си е извървял пътя“, отбеляза Василев.

„Г-н Петър Манджуков осъди г-н Томов за обида за това, че го нарече „гробокопач“ в национален ефир, и в момента сме в процес по изпълнение и запориране на сметки. Има още две-три дела, които се движат по същата ос“, разкри още Василев.

„Грижа се за предварителните документи по кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БФС и съвсем скоро очаквам той да дойде в България и да разкрие своите планове и намерения. Отказът на БФС да впише неговата кандидатура си го обяснявам с некомпетентност и забрана от по-горните етажи да се взимат каквито и да е било документи, свързани с друг човек. В БФС има закостенялост, крепостничество, неразбиране на правилата“, коментира Радостин Василев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]