Феновете на Левски майсторят „закачливи стикери с отбора „тире” и припозналите го привърженици“

0

Левски ще има официален чат канал за фенове в приложението за комуникация Viber. От сдружението „Сини инициативи“ се заеха с изработката на подходящи стикери, които да се разменят в комуникацията между левскарите чрез чат приложението. От фенското сдружение, което много пъти е подпомагало каузи на клуба, обявиха конкурс за дизайнери, които да изработят съответните стикери. Ето и какво пишат „Сини инициативи“ на Фейсбук страницата си:

Приятели,
Дойде време и за поредния конкурс на „Сини инициативи“. Повечето от големите западноевропейски отбори използват модерните и съвременни технологии за контакт със своите привърженици, а също така за подобряване на комуникацията между самите привърженици. Левски като най-големия клуб в България следва да се стреми да достигне нивото на топ-клубовете в Европа, не само на футболния терен, но и в комуникацията и връзката с най-голямото си богатство – своите привърженици.
През миналият месец след дълги преговори с представителството на Viber и от друга страна с футболен клуб Левски се постигна договореност за създаване на официален чат-канал и други услуги предлагани от платформата. На нас се падна един от най-интересните ангажименти от този бъдещ проект, а именно изработката на подходящи стикери, които да се разменят в комуникацията между левскарите чрез чат приложението.
В тази връзка обявяваме конкурс за изработка на дизайн на Viber стикери.
Кой може да участва?
Може да сте художник, илюстратор, графичен дизайнер, архитект, фотограф, автор на комикси или карикатурист. Ние насърчаваме творците да покажат своят талант в полза на любимия Левски.
Стикерите трябва да са в следните категории:
Стикери за стандартни поздрави (Здравей, Чао, Лека нощ, ОК/Да, Обичам те, Целувка, Наздраве);
Стикери с футболни резултати (7:2 е резултат…);
Стикери за празници (Рожден ден, Мартеници, Великден, Коледа, Нова година);
Левскарски сентенции – („Само Левски“, „Сините в атака“, „От бащата на детето….“, „С лъвски скок напред“, „Гол“);
Ултра стикери – с факли, знамена и мегафон, звукови скандирания;
Закачливи стикери с отбора „тире” и припозналите го привърженици;
Всяка идея, която въобръжението и таланта на дизайнерите биха родили.
Дизайнерите имат свобода по отношение на дизайна на стикерите, като освен да се включат в избраните категории, също така да се съобразят с цветовата палитра, характерна за Левски. Във всяка категория участниците трябва да предложат минимум по 2-3 стикера.
Обръщаме внимание, че всички дизайни свързани с расова дискриминация и насаждане на омраза ще бъдат елиминирани от конкурса, колкото и красиво да бъдат изработени. Всичко това е свързано с политиката на Viber и на ПФК Левски в тези насоки.
3. Конкурсът ще е в няколко етапа. Ще бъде сформирана работна група, която ще поддържа обратна връзка с дизайнерите участващи в конкурса. Целта е да бъдат избрани най-добрите предложения.
Първи етап – Изпращане на дизайните, изработени от участниците в платформата freelancer.com. Този етап ще бъде с продължителност 14 дни, като през това време ще се поддържа обратна връзка с всеки кандидат, за да подобри своите дизайни ако има нужда или ако не отговарят на горните условия. През този етап всеки дизайнер ще може да вижда само своята творба, а тези на конкурентите му ще бъдат скрити.
Втори етап – Избор на печеливш. Комуникация с него и изработване на краен вариант на дизайните.
4. Наградният фонд ще е в размер на 2000 лв.
5. Молим всеки участник да подготви своя сет стикери в един файл във формат jpg/png и gif.
6. Ще бъде публикуван линк към конкурса във freelancer.com, където ще могат да се публикуват предложенията.
Благодарим за вниманието и ще очакваме вашите предложения.
Само Левски!

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]