Сектор Г: Плащаме наем за нашия стадион! Не е като да строиш луксозни трибуни с държавни пари или да нарежеш корабче за скрап

0
-
-

Фен клубът на ЦСКА „Сектор Г“ публикува нова декларация във връзка с условията за гостуващи привърженици на стадиона в Разград.

„Нашият клуб заедно с няколко други пусна към БФС писмо относно отвратителните условия за гостуващи фенове, които предлага стадиончето на Киро Гела в Разград.

Искаме да напомним на грозноватото Квазимодо, че в момента плащаме наем за НАШИЯ стадион и очакваме конкурс, след който НАШЕТО трябва да стане НАШЕ за постоянно – неговият господар би следвало да знае доста по въпроса. Парадоксално, нали? Не е като да строиш луксозни трибуни с държавни пари или да нарежеш някое друго корабче за скрап.

Нека господата от Делиормана отговорят и защо на европейските им мачове гостуващите публики са настанявани в Сектор А, а не в плексигласовата клоака? Дали въпросната дупка наистина отговаря на европейските лицензионни критерии? Или „тука е така“ и правилата важат за едни, но не и за други?

Категорично не приемаме моментното състояние на трибуна „Аквариум“ и ако от фК Антибиотик не се съобразят с нечовешките условия, ще се съобразим ние. Време е някои господа да разберат, че футболът преди всичко е ЗА ФЕНОВЕТЕ и ако тяхното мизерно отборче няма такива, то ЦСКА е най-подкрепяният и обичан отбор в България“, се пише в част от декларацията на „Сектор Г“.

Водещият фен клуб на Берое Zara Boys също подкрепи армейците: „Мараба, Киро ефенди. Ерата на средновековието отмина безвъзвратно, а в днешно време в килии и аквариум се държат предимно хора и животни лишени от право на свобода! Ти и твоите придворни дами твърдите, че твоят „Диарбекир“ отговоря на изискванията от УЕФА?! Само че гостите от Европа не ги вкарвате в евро затвора си, а ги настанявате на друга трибуна. Нали уж покривате изискванията? За разлика от Разград в България има клубове, които имат истински привърженици, а не платени посетители, както на вашите театрални постановки.“

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]