Мениджър прецака Ботев (Пд) с 250 бона, Чандъров бесен

0
-
-

Очакваният трансфер на опорния халф на Ботев Яя Меледже в Израел в крайна сметка пропадна, пише „Меридиан мач“. Футболистът, който игра силно за „канарчетата“ в квалификационните кръгове на Лига Европа това лято, бе искан от Бейтар Йерусалим и Макаби Петах Тиква, но най-напорист е бил Ашдод, който вече привлече Виктор Генев. От там са давали 250 000 евро за футболиста, като „канарчетата“ щяха да разделят тези пари с Румен Чандъров, който държи 50% от правата на футболиста.

Меледже е бил първата опция на евреите, а втората е била хърватски футболист. Намесата на много мениджъри обаче в крайна сметка е провалила почти сигурния трансфер, след като и Ботев и Чандъров са били съгласни продажбата да се осъществи преди затварянето на трансферния прозорец в Израел във вторник. От Ашдод са предложили на Меледже 4000 евро и увеличение на заплатата с 10% всяка година от договора му. Халфът обаче е бил посъветван от мениджър, че може да вземе повече. В последния момент
Меледже все пак е склонил, но вече е било късно, тъй като от Ботев не са разполагали с физическото време да го изпратят до Израел за медицински прегледи преди затварянето на трансферния прозорец.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК