Джамбазов за кризата в Нефтохимик: С този орязан бюджет е тежко! Плащаме 40 бона за терен 20/40 (ВИДЕО)

1
-
-

Спортният директор на Нефтохимик Бургас Константин Джамбазов коментира положението в клуба предвид и оставката на изпълнителният директор Николай Тодоров.

„С оглед ситуацията в която е клуба двамата си подадоха оставките, на 10 ноември имаме Общо събрание и ще видим дали ще бъдат приети. С този орязан бюджет е тежко, в клуба играят млади момчета от региона, това е добре за клуба и града, те имат бъдеще. Бюджетът е на минимум, плащаме пари за общинска база, имаме пари за провеждането на срещите, не може клубът да е общински, а да плащаме наем за базите. Ще искаме среща с общината, за да се води нормален тренировъчен процес. Ще се борим до последно за оставането си във Втора лига“, коментира Джамбазов пред Diema Sport.

„След отпадането от Първа лига, ние трябва да търсим вариант за клуба, тогава са давани доста солидни заплати, но това си е решение на предишните ръководители, собственик на отбора е Община Бургас. Този клуб е на Общината, не е мой, не е на хората в клуба. Плащаме около 40 000 на година да тренираме на терен 20/40“, допълни Джамбазов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
КД
КД
6 години по-рано

Хайде стига лъжи. Общината никога не ви е обещавала пари. Вие я изнудихте да влезе в клуба, като навсякъде прокламирахте, че тя ще бъде само гарант в преговорите ви с бъдещи спонсори.