Състезателка по спортни танци е новата „Кралица на Бургас“

0
kralica na burgas
Снимка: Донка Трифонова

17-годишната състезателка по спортни танци Михаела Едрева се окичи с короната “Кралица на Бургас”. Чаровната тийнейджърка е ученичка в Професионалната гимназия по романски езици “Георги Стойков Раковски”, където изучава активно английски език.

Нейни подгласнички станаха 16-годишната Уляна Иванова и 18-годишната Джулия Мицова, която спечели симпатиите на публиката и грабна лентата “Лице на публиката”.

Конкурсът “Кралица на Бургас” се провежда за осма, поредна година. Той е част от веригата “Мис България”. Тазгодишната носителка на титлата Михаела Едрева ще представя Бургас на “Мис България” през есента в столицата.

Конкурсът премина в три етапа. В първи тур, участничките дефилираха с елегантни вечерни рокли и представиха новата колекция на италианската бижутерия “Амен”. Във втори тур претендентките за титлата дефилираха с бански костюми и новите хитови часовници “Дудъл”. Финалния, трети тур, премина с представянето на тоалетите на бургаската дизайнерка Мария Диомова.

Водещи на конкурса бяха Ива Екимова и Валентин Асенов, а домакин на събитието беше Летният театър в Бургас. Конкурсът се радва на огромен интерес от жители и гости на морския град.