Само в KS: След спешна среща с фенове на ЦСКА, Ганчев издига „червена“ легенда за президент на БФС, вместо Сираков!

0

Фенове на ЦСКА са имали спешна среща с финансовия благодетел на клуба Гриша Ганчев, научи ексклузивно KotaSport.com. Тя е била продиктувана от намерението на собственика на „армейците“ да издигне кандидатурата на легендата на Левски Наско Сираков за президент на БФС. Едни от най-хард привържениците на „червените“ са заявили категоричната си позиция срещу подобно действие на бизнесмена, възкресил любимия им отбор.

След дълги дебати, в крайна сметка двете страни са стигнали до консенсус. Както е известно, да събори Боби Михайлов от трона на родната футболна федерация е амбициран и Любослав Пенев. За да няма недоволни, феновете на ЦСКА и Гриша Ганчев са направили известни отстъпки във вижданията  и желанията си, като крайното решение е било кандидатурите на Любослав Пенев и Наско Сираков да се обединят. Така Гриша Ганчев ще издигне за президент „червената“ легенда, а „синята“ – за вице, разбра още KotaSport.com.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]