Национал на Левски се завръща в игра, Буш с контузия

0

Днес Левски ще изиграе последната си контрола в Малта. Съперник на сините ще е местният Гзира Юнайтед. Този отбор се намира на четвърто място в класирането, пише „Тема спорт“. В петък той направи 1:1 със Сейнт Андрюс в шампионатен мач. В Гзира играе бившият защитник на Левски Сюлейман Диамутен. Спарингът ще започне в 18:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт 2. Очаква се титуляр в него да бъде централният защитник Холмар Ейолфсон. Той пропусна последните две срещи. Националът на Исландия трябва да си партнира с Давид Яблонски.

До момента Левски изигра 5 приятелски мача по време на лагера си на Рицарския остров. В тях тимът постигна три победи – с 3:0 над Волф-сбергер, 3:1 над флоридсдор-фер и 2:1 над Санкт Гален II. Сините стигнаха до 2:2 срещу малтийския флориана и паднаха с 0:3 от друг местен тим – Хибърниънс.

Габриел Обертан и Серджиу Буш пък не тренират наравно с тима. Двамата лекуват контузии. Румънският таран получи травма по време на успеха с 3:1 над австрийския втородивизионен Флоридсдорфер.

Треньорският щаб има доста забележки към представянето на двамата по време на тренировките и спарингите. Те ще трябва да подобрят значително формата си, за да са титуляри през пролетта. За мястото на върха на атаката Делио Роси разполага със Станислав Костов и Ривалдиньо, а за левия фланг на нападението – Паулиньо.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]