Най-новите тенденции в света на игралната индустрия ще бъдат на фокус по време на Афилейт конференцията

0
11
-

За втора поредна година Афилиейт конференцията, част от Източноевропейската конференция на игралната индустрия, ще събере афилиейти, свързани с игралната индустрия, и оператори от индустрията, за да им предостави обща трибуна за споделяне на добри практики. Основни партньори на събитието са българските онлайн оператори Palms Bet и Alpha Win, както и международната компания Clever Advertising.
Събитието ще се състои в комплекс Palms Royale Sofia, в Grand Hotel Millennium София, като ще предостави платформа за обмяна на идеи и опит между участниците, осигурявайки среда за създаване и поддържане на стратегически бизнес отношения.

Лектори на събитието ще бъдат Лилиана Алмейда, ръководител на отдел „Бранд и корпоративни комуникации“ на Clever Advertising, както и Андре Мачадо от Sportradar, Георги Кънев от Kinstellar и Александра Андришак от Slotsjudge. По време на конференцията ще бъдат засегнати полезни теми, сред които значението на автоматизацията на маркетинг процесите в сферата на афилиейт маркетинга, как интелектуалната собственост влияе върху бизнеса с афилиейт маркетинг и още много.

Темите на презентациите са подбрани специално, за да представят основни аспекти от афилиейт маркетинга, които да помогнат на участниците да повишат ефективността на работата си. В допълнение, по време на конференцията ще бъде организиран покер турнир в казино Palms Royale Sofia, който ще завърши с вечерно парти.

Събитието е част от конференцията EEGS, която ще се състои на 22-23 ноември в Интер Експо Център в София. Самата афилиейт конференция ще се проведе на 21 ноември, в комплекс Palms Royale Sofia, с начален час 11:30, като програмата на събитието е достъпна тук.

loading...
#
предишна статияЛюбопитно: И Любо Пенев дебютира срещу Унгария
Следваща статияМачовете по телевизията днес