ЦСКА преговаряли с хора на Фирмино и Дракслер

0
-
-

Мениджърскатa компания „ROGON Sportmanagement GmbH & Co“, която държи правата на звезди като Роберто Фирмино и Юлиан Дракслер, е уредила последното засега зимно попълнение на ЦСКА-София Жеферсон, пише „Меридиан мач“. През последните дни шефовете на „червените“ са преговаряли с представители на въпросната фирма и в крайна сметка до сделка ще се стигне.

В Бразилия потвърдиха трансферна бомба на ЦСКА

Първоначално се смяташе, че левият защитник ще дойде на „Армията“ като преотстъпен за 6 или 12 месеца, но в крайна сметка от въпросната компания са успели да съдействат за прекратяване на договора му с бразилския Интернасионал и той ще акостира в София като свободен агент. Разбира се, мениджърите на футболиста ще получат сериозен финансов бонус. По принцип Жеферсон не попада в дългосрочните планове на въпросния клуб и заради това игра като преотстъпен във Витория през годината.

Стамен Белчев живял заедно с треньор на Лудогорец

Очаква се в близките дни от ЦСКА-София да потвърдят трансфера на Жеферсон, който идва за заместник на продадения в Далас Антон Недялков. Договорът на бразилеца ще бъде или за 1,5 или 2,5 години.

Добри Митов: ЦСКА е зараза

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]