В Бразилия потвърдиха трансферна бомба на ЦСКА

0

Бразилското издание 90Goals потвърди, че Жеферсон напуска Интернасионал и преминава в ЦСКА-София. Той е сложен в графата с футболистите, които повече няма да играят за отбора от Порто Алегре.

Бивш директор на ЦСКА става треньор на отбор от Първа лига

23-годишният играч определено впечатлява с визитка. Той е юноша на Витория, но изкарва и 3 години в школата на Интернасионал. Именно за „червените“ дебютира в професионалния футбол през 2014 г. и записва 30 мача за тима в Серия А. През вече отминаващата година играе под наем във Витория, за които участва в 19 двубоя в елита на Бразилия. Той е бивш национал до 17 години на Бразилия. Извикан е на пожар в мъжкия отбор на участието на Копа Америка през 2015 г., тъй като Марсело от Реал Мадрид отпада заради контузия. Жеферсон обаче не записва и минута на престижния турнир в Чили, тъй като селекционерът Дунга разтича само и единствено на Филипе Луиш, който понастоящем е сред стълбовете в защитата на Атлетико Мадрид.

Стамен Белчев живял заедно с треньор на Лудогорец

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]