Зловещ коледен подарък за шефа на гръцкия футбол: Изпратиха му куршум!

0

Зловещ коледен подарък е получил президентът на гръцката футболна федерация Вангелис Граменос, след като на неговия адрес е бил изпратен пощенски плик с 9-милиметров куршум, пише „Меридиан мач“. Пратката е била отворена от вицепрезидента, тъй като по това време босът не е бил в сградата.

„Гръцката футболна федерация осъжда по недвусмислен начин това действие, което е разглеждано от нас като опит за терористичен акт срещу президента Граменос“, се казва в официалното заявление на организацията.

Звеното по борба с тероризма вече се е заело със случая и започна разследване, което трябва да стигне до подателите на мистериозния плик. Граменос бе избран за президент на гръцката футболна федерация през август, след като преди това бе начело на регионалната асоциация на клубовете в област Македония. По време на мандата си той взе редица непопулярни решения, сред които отнемането на рекордните 54 точки от актива на втородивизионния Ахарнайкос.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]