Кокала: Левски трябва да е като Лудогорец! Да дадем време на Роси, в момента се работи професионално

0

Последният треньор, който е правил Левски шампион -Емил Велев, пожела успех на „сините“ в навечерието на новата година. Кокала има своя рецепта за успех, но подкрепя отбора по начина, по който е тръгнал в момента.

Левски се размина с Байерн (Мюнхен)

„Аз съм потомствен левскар, искам най-доброто за този отбор. Няма значение къде работя в момента, важното е „сините“ да са добре. Мисля, че в последно време се работи професионално. Нека да дадем време на Делио Роси да направи нещата, които вижда за Левски. Така е правилно“, коментира специалистът пред „Меридиан Мач“.

Иван Вуцов: Делио Роси не е виновен, разполага с по-калпав материал от основните конкуренти

„Много се говори за това дали в отбора трябва за играят българи или чужденци. Времената обаче се променят. Аз нямам проблем с това. Важното е Левски да е шампион, независимо дали с юноши или с чужденци. Вижте какво прави Лудогорец. Имат много силен отбор само с чужденци. Нека Левски бъде като Лудогорец, само да печели постоянно. Така може да мачкаме всички в България. Желая им го в навечерието на нова година“, обяви още Емил Велев.

Левски отново печели

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]