Иван Вуцов: Делио Роси не е виновен, разполага с по-калпав материал от основните конкуренти

0
-
-

Легендарният защитник на Левски и бивш национален селекционер Иван Вуцов предрече край на хегемонията на Лудогорец. Той коментира и работата на Делио Роси на „Герена“.

Истината на Люпко за прекратения мач Левски – Литекс

„Дали хегемонията на Лудогорец може да бъде разбита още през настоящия шампионат? Натам отиват нещата. Лудогорец вече не върви така ускорително напред, както преди. Това е нещо съвсем естествено във футбола. Естествено е, защото всички останали отбори вече познават много добре възможностите и качествата на Лудогорец и намират начин да противодействат на терена“, каза Вуцата пред „България днес“.

Спас Русев вади пари за нови

„Виждам, че Делио Роси има качества, доказан специалист е. Но засега нещата в Левски не се получават както трябва. Той не е виновен за това, определено. Просто разполага с по-калпав материал от този, с който разполагат двата основни конкурента за титлата. На Левски трябва голаджия, защото в атакуващата фаза не са добре нещата“, добави специалистът.

Левски се удря в стена за селекцията

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]