Спас Русев вади пари за нови

0

Ръководството на Левски ще отпусне средства за зимна селекция. Сините няма да минат без плащане на трансферни суми, пише „Тема спорт“. Парите обаче няма да са големи, освен ако не бъде осъществена продажбата на някой играч. Не е изключено след Нова година да бъде трансфериран нападателят Жуниор Мапуку. Към него има интерес от турския Елазъгспор и дубайски тим. Ако се стигне до сделка, то клубът ще прибере поне 1 милион лева за правата му.

По 10 бона на калпак в Левски за спечелване на Купата

От Левски бяха набелязали футболисти, които да акостират на Терена“ като свободни агенти, но повечето от тях ги отрязаха. Най-емблематичен е примерът с шведския защитник Антон Тинерхолм. Десният бек, който е част от разширения състав на селекцията на Трите корони за световното първенство в Русия, пристигна в София, за да води преговори и да се запознае отблизо с клуба. 26-годишният футболист не пожела да удължи контракта си с шведския шампион Малмьо. След това обаче отказа и предложението на сините, а ще играе от следващата година в американския Ню Йорк Сити.

Голмайсторът на Левски уникален и при картоните

Левски иска да подсили отбора във всички линии. До момента обаче единственият нов е тунизиецът Аймен Белаид. Защитникът парафира с клуба преди Коледа. За 28-годишния бранител това ще е втори престой на Терена“. Той носи синята фланелка от началото на 2014 година до края на 2016-а. За този период изигра 63 мача във всички турнири, в които отбеляза 1 гол. Белаид не струва нищо на клуба, тъй като бе без отбор от лятото. За последно той игра в английския Родъръм, като не е участвал в официален мач от началото на месец април.

Левски се удря в стена за селекцията

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]