Минала през БГ футбола помпа цици за световно

0
-
-

Още преди да се появи конкурсът „Мис Национален отбор“, който излъчи талисмани на България във футбола, волейбола и баскетбола, „А“ тимът ни в най-популярната игра си имаше своята Кралица. През 2011-а трона зае една полякиня, която скочи в леглото на тогавашния ни селекционер. А той бе не друг, а легендата на германския и световния футбол – Лотар Матеус, пише „Меридиан мач“. Митичният халф водеше у нас еротичния модел Йоана Тучинска. За последно тя присъства на европейската квалификация на стадион „Васил Левски“ с Англия, загубена с 0:3 през септември 2011-а.

Шумът около нея бе толкова голям, че едва ли има футболен фен, който да не се е запознал детайлно с формите й тогава. Интернет пространството бе задръстено от нейни голи снимки. Тоест – материалът бе богат.

Ето защо е налице, меко казано, стъписване при сегашния вид на бюста и устните на Тучинска. Тя буквално е напомпала за световно цици и джуки, както е свикнал да казва средно статистическият българин, с кубици силикон. Но явно има основание. Според информации от Полша палавата Йоана се готви да ходи на мондиала в Русия. Пътуването й е гарантирано, тъй като желание да участва в техни кампании имат националните тимове и на Германия, и на родината й. Тучинска е достатъчно добре позната на немците от страниците на мъжките издания и преди аферата си с Матеус, който сега е с петата си законна съпруга Анастасия Климко. Лотар бе със спътницата си, която през 2014-а го дари със син, на тегленето на жребия за световното в Кремъл на 1 декември. От друга страна, полякинята Йоана очевидно се наслаждава на свободата си, защото официалният й профил във фейсбук прелива от нейни голи фотоси.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]