Стамен Белчев живял заедно с треньор на Лудогорец

0
-
-

Треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев е живял заедно с помощника на Херо в Лудогорец – Петър Колев. Двамата са от Хасково и са играли дълго време заедно.

„С Петьо като футболисти сме играли заедно. Мисля, че той е един от перспективните български млади треньори, на когото тепърва му предстои добро бъдеще в професията“, коментира Белчев пред xnews. „Със Стамен сме приятели от много години, играли сме заедно, живели сме заедно, нашите отношения са прекрасни до ден днешен. В определени мачове ние сме противници, може би и така ще бъде, но сме и работили заедно“, коментира пък асистентът на Димитър Димитров в Лудогорец.

„За мен престоят ми в Ботев беше страхотен по простата причина, че имах възможността да работя със Станимир Стоилов, а, както съм казвал, той е като учебник за футбол. Ако човек има сходно виждане с неговото, мисля, че има много неща, които може да научи“, добави Белчев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]