Славия продава най-добрия си футболист в Казахстан?

0
-
-

Най-добрият футболист на Славия през този сезон -халфът Иван Минчев, може да бъде продаден в казахстански клуб, научи „Меридиан Мач“. От „Овча купел“ вече преговарят за техничаря, но името на въпросния клуб се пази в тайна. Сигурно е, че той не е нито Астана, нито Кайрат. Развитие по евентуалната сделка ще има след Нова година.

В Бразилия потвърдиха трансферна бомба на ЦСКА

26-годишният футболист впечатли със своите 5 гола и 5 асистенции в Първа лига през есента. Добрите му прояви не останаха незабелязани и от националния селекционер Петър Хубчев, който го повика за контролата със Саудитска Арабия (1:0) и дори го пусна в игра в последните минути.

Кокала: Левски трябва да е като Лудогорец! Да дадем време на Роси, в момента се работи професионално

Не е изключено по посока Казахстан или Русия да поеме и друг от водещите фигури на Славия – Ивайло Димитров. Той преподписа с „белите“ точно с идеята да бъде продаден, за да може да донесе пари на клуба, който възроди кариерата му и дори му помогне да стигне до националния тим.

Стамен Белчев живял заедно с треньор на Лудогорец

До момента шефът на Славия Венцеслав Стефанов е доста активен на трансферния пазар, като уреди цели трима нови – Александър Александров от Етър, Цвете-лин Чунчуков от Черно море и юношески национал, който е титуляр в състава на Ангел Стойков до 19 годи-ни.„Белите“ вече освободиха Матеуш Биси, а същата съдба се очаква да имат още Михаил Венков и Юлис Ндонг.

Левски се размина с Байерн (Мюнхен)

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]