Феновете на Левски се гаврят с новия правилник на БФС

0

Фенове на Левски се изгавриха с новия правилник на БФС. Както е известно, от централата забраниха обидните и нецензурни скандирания по време на мачовете, пише „Тема спорт“. Това обаче не спира запалянковците да пеят песните си, както и да протестират срещу управлението на футболния съюз. По време на домакинството с Черно море в сектор Б на „Герена“ се появиха доста интересни плакати. На част от тях пишеше: „Футбола убиват с дебилни правила. Гнева народен уж ще цензурират“.

В началото на второто полувреме запалянковците на Левски изригнаха мощно срещу БФС. Формален повод за това стана искането им за дузпа. Съдията Станислав Тодоров обаче не видя нарушение на вратаря на варненци Емил Михайлов срещу Серджиу Буш – в опита си да боксира топката стражът удари с юмрук в ръката румънеца. Заради скандиранията на сините фенове клубът ще бъде глобен с 1000 лева по предписания на Етичната комисия към БФС.

В последните седмици на доста стадиони привържениците изразяват недоволството си от управлението на Борислав Михайлов, фенове на Берое опънаха огромен плакат срещу него, а за това си деяние старозагорският клуб бе санкциониран с 5 хиляди лева.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]