Вили Вуцов: Душата ми е изкривена – имах най-лошия ден! Съдията пак снайперист – поръчителите да си поръчат уиски, спасихме се

0
velislav vucov

Старши треньорът на Янтра – Велислав Вуцов – сподели мнението си за победата с 1:0 над Спортист.

„Търпението бе ключът към успеха, но и не само това, а и страхотната дисциплина и страхотният дух. Доста съм емоционален в момента. Вчера беше най-лошият ми ден в личен план по ред причини. Този дух, игра и битка, дори и точка да не бяхме взели – аз им благодаря, защото последните 2-3 дена по здравословни причини не бях с тях. Направих всичко възможно да съм с тях днес. Имах някакво отдалечаване и щях да го нося като бреме на сърцето си, ако не бяхме играли добре днес. Духът, дисциплината, старанието, желанието, почти на 100 процента спазени задачи – бях убеден, че ще имаме положения и ще спечелим, ако успеем да реализираме. Важно беше да не получим гол. Откакто съм с отбора, Витоша ни вкара красив, но случаен гол, в останалите мачове сме на нула. Прекрасна организация в дефанзивен план, страхотен вратар. Днешните 3 точки на 99,9 процента ни оставят в групата. Това ни задължава до края да бъдем изключително концентрирани.

Помолих момчетата днес да играят за мен, за моята душа. Моята душа в момента е изкривена. Те играха за мен и дойдоха да ме поздравят, за което им благодаря. Играта им ме накара да се чувствам горд.

Голът не е случайност. Тренирали сме ги тези неща. Днес бяхме много осакатени. Пак тоя съдия – отново снайперист. Един човек ни висеше – Иван Василев. 86-ата минута картон, който е безсмислица на безсмислиците. Да е жив и здрав. В едно съм убеден – някой дава съвети кои са нашите играчи с картони, за да бъдат… Точно към края на мача – чудеса. Живи и здрави да са на тия, които ги поръчват. Днес останахме в групата – сега могат да поръчват каквото искат. Ако искат да си поръчат по бутилка уиски“, коментира Вуцов.