ЦСКА пред подпис с национал на Гамбия! Антон Недялков: Идва Малкия Роберто Карлош

0

Националът на Гамбия Хасан Камара е близо до ЦСКА. Той трябва да запълни празнината по крилото, ако бъде освободен или продаден Густаво Кулма, пише „24 часа“. Камара е роден в предградието на Париж Сен Дени. Той е на 23 години и е юноша на „Шатору“. През 2015 година подписва договор с „Реймс“, но е даван под наем на „Кретей“ и ФК „Париж“.

В Борисовата градина търсят усилено крило, след като вече привлякоха централен нападател и разиграващ халф. Кулма обаче твърдо искал да напуска и мрънкането му вече дошло прекалено на ръководството и той ще бъде пуснат да се прибере в Колумбия.

Всичко около селекцията трябва да бъде ясно преди първата тренировка за сезона в началото на януари, за да се избегне неудобството за треньорите да пътуват за лагер с един състав, а след това да дойдат и нови попълнения.

На среща с фенове на ЦСКА в село Згалево националът Антон Недялков, който поиска да бъде продаден на ФК „Далас“, ги успокоил, че на негово място идвал млад бразилец, на когото му викали Малкия Роберто Карлош. Най-вероятно става въпрос за Жеферсон, който отдавна преговаря за преминаването си в Борисовата градина.

Почти сигурно Стамен Белчев ще върне в отбора и някои от преотстъпените футболисти поне за първия лагер в Сандански, където ще се наблегне на физическата подготовка. След това ще се определи групата за Испания.

Не е изключено някой от младите играчи да остане в ЦСКА, ако успее да хване окото на Стамен Белчев в Сандански, където ще е и контролата срещу местния „Вихрен“.

Снимка: L’équipe

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]