Селекционерът на Румъния: Кешеру трябва да играе по-редовно

0

Селекционерът на румънския национален отбор Козмин Контра заяви, че най-големият проблем за тима е, че нападателите не играят редовно в клубовете си.

„И Кешерю, и Флорин Андоне са резерви в клубовете си (б.а. – Лудогорец и Ла Коруня). За мен ще е по-лесно, ако те играят редовно. Тогава и аз ще мога да разчитам на тях. Надявам се Алибек да си върне формата след контузията, защото аз зная какво може. С изключение на Цукудян нито един от нападателите ни не играе в клуба си. Андрей Иван от Краснодар е интересен нападател. Само на 20 години е и има бъдеще“, коментира пред digisport селекционерът на румънския национален отбор.

Както е известно, Клаудиу Кешерю има договор с Лудогорец до лятото на 2018-а и засега няма индикации той да бъде удължен. Съществува опция да бъде продаден тази зима. Интерес към него не липсва. Той е желан от клубове от Турция, ОАЕ, Италия и дори Мексико. Всички те обаче знаят, че от лятото нападателят става свободен агент и ще им излезе без пари.

31-годишният румънец записа 12 гола и 9 асистенции в 28 мача на Лудогорец през есента. Той е един от най-скъпоплатените футболисти в състава на разградчани.

Освен на Кешерю договорите през лятото изтичат още на Лукас Саша и Светослав Дяков.

В същото време италианският сайт TuttoMercatoWeb написа, че именно Клаудиу е играчът, с когото в Милан трябва да внимават най-много. Впечатление правят още Марселиньо, Кампаняро и Мисиджан, добавя сайтът.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]