Хубчев беснеел срещу бековете след 1:3 от Холандия

0
-
-

„Има и още нещо, което се видя от трибуните – някои момчета си мислят, че са в националния по право, без да дават всичко от себе си. Също така има момчета, които въпреки тази умора се опитаха да минат тази граница и дадоха всичко от себе си. Ще разговаряме и с едните, и с другите“.

Ангел Стойков сменя Антони Здравков след края на квалификациите

Това гневно изказване националният селекционер Петър Хубчев направи след загубата с 1:3 на България като гост на Холандия на 3 септември. „24 часа“ се добра до информация за кого точно става дума. Хубчев е визирал крайните защитници в този мач, съответно Страхил Попов вдясно и Петър Занев вляво. Бившият наставник на германския „Бад Филбел“, „Славия“, вторите отбори на „Айнтрахт“ (Франкфурт) и „Волфсбург“, „Черноморец“ (Поморие), „Ботев“ (Пд) и „Берое“ бил бесен от представянето на бековете в Амстердам. Той наблюдаваше световната квалификация от трибуните, тъй като изтърпяваше наказание.

БФС закъса сериозно с парите

След като не бе викнат за мачовете с Франция и Люксембург, подозренията кой е бил визиран от Хубчев паднаха върху Георги Миланов. Друг заподозрян бе Станислав Манолев.

Явно разговорите със Занев и Попов са убедили Хубчев, че те ще променят отношението си, защото двамата бяха титуляри и в последните 2 квалификации. Срещу Люксембург Занев дори бе капитан, но се контузи и бе заменен рано.

Шеф на БФС: Хубчев има клауза за подновяване на договора, задачата за следващите квалификации е класиране

На Хубчев все още не е предложен нов договор, след като цикълът приключи.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]