Напрежение на „Армията“ преди дербито! Гриша Ганчев плаши с глоби

0

Гриша Ганчев е готов да раздава правосъдие на „Българска армия“ след двете поредни равенства на ЦСКА-София. Футболистите са наясно, че ако се провалят в дербито срещу „Левски“ в събота и не победят „Славия“ в следващия кръг, ще бъдат глобени жестоко, разкрива източник на „България Днес“.

Червеното българско е по-добро от чуждото синьо

Ганчев е известен с това, че не се колебае да налага санкции, когато играчите не се представят на ниво. Същото важи и за треньорите, ако отборът не върви.

Любопитното е, че сегашният наставник на „червените“ Стамен Белчев пое отбора именно след като футболистите бяха наказани за слаби изяви. Това се случи след равенство 1:1 с „Верея“ в София през есента на миналата година. Това доведе и до уволнението на румънския специалист Едуард Йорданеску. Тогава Ганчев глоби отбора с две премии и накара играчите да изпълняват удари на празна врата като наказание за пропуснатите възможности.

ЦСКА загуби бразилец поне за месец

Напрежението на „Българска армия“ се усеща и от нервните изказвания на един от шефовете – Стойчо Стоилов. Той се оплака от съдийството на мача с „Пирин“, завършил 0:0.

„Гостите не можаха да минат центъра – започна Стоилов. – Срещу нас са целият футболен съюз и съдиите. Това е. Има два отбора, които се подпират и бутат напред, а нас ни режат. Имаше поне 2-3 дузпи в наша полза. Имаше и наши грешки, но това съдийство не се търпи. Трябва да се смени целият футболен съюз. Който и да дойде, ще е по-добре от Борислав Михайлов“.

Златен дъжд в ЦСКА при бой по Левски и Лудогорец

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]