Преди Струмска слава – Нефтохимик (вероятен състав)

0

Нетохимик излиза за второ поредно гостуване във Втора лига. В предния кръг „шейховете” загубиха от Локомотив (София), а сега имат визита на Струмска слава. Бургазлии се намират на незавидната последна позиция във временното класиране, с актив от само 3 точки, спечелен при успеха над Лудогорец 2. Всички останали 6 двубоя неизменно завършваха с поражение за водения от Николай Кръстев тим. Сега „зелените” ще искат да прекъснат поредицата от негативни резултати и да не си тръгнат обратно за морето с празни ръце. Мобилизацията в лагера на Нефтохимик е на пределно ниво, като въпреки неприятните резултати, оптимизмът все още е налице.

„Шейховете” обаче имат и куп проблеми с контузени футболисти. Димитър Николов и Мартин Иванов не влизат в групата след травмите, които претърпяха по време на мача срещу Локо (София). Припомняме, че тогава вратарят напусна принудително след сблъсък с негов съотборник, при който получи счупвания на носа, скулата и зъба. Той претърпя успешна операция, но ще се възстановява приблизително три месеца. Срещата бе с лош завършек и за Мартин Иванов, който получи комоцио и все още се възстановява.

Другият вратар в отбора Атанас Гичев е с трайна мускулна контузия, затова също не влиза в групата. Той ще бъде заместен от вратаря на Елитната юношеска група до 19 години – Мартин Шейтанов. В сметките на Кръстев няма да влязат и двамата нападатели Георги Бинев и Дзъмин Лиу. Бинев претърпя инцидент извън терена, а Лиу има административни ангажименти във връзка с пребиваването си в страната.

Вероятен състав на Нефтохимик: Славов, Казалиев, Дончев, Чахов, Ст. Жеков, Тузаков, Илиев, Филипов, Д. Стоянов, Личев, Янев

Резерви: Шейтанов, Ив. Стоянов, Г. Жеков, Русев, Кърмаджъ, Калев, Стаматов

Наказани: Няма

Контузени: Николов, Иванов, Гичев, Бинев, Лиу

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК