На „Герена“ обявяват още сериозни промени за ЧНГ

0
-
-

Сериозни промени в администрацията на Левски ще бъдат обявени в първите дни след Нова година. Някои от тях вече са направени, но без да са оповестени официално. Сините имат нов маркетинг директор. На мястото на Асен Василев е назначен друг човек. Василев дойде на „Герена“ като дистрибутор на сериозни марки японски автомобили, но явно не е могъл да се справи със специфична материя като футбола.

Делио Роси не пуска Черната сила, ако няма нов нападател

Очаква се новият шеф на маркетинга да разработи някои звена, като едно от тях е клубният магазин, заради който се стигна дори до съдебни спорове с тв продуцентите Иван и Андрей, които бяха членове на УС при предишния собственик и субсидираха старта на фен шопа. Сега артикулите в магазина са силно ограничени като асортимент заради очакваната смята на доставчиците на екипировка. До края на сезона Левски ще играе с Joma, а от лятото влиза в сила договорът с Nike. Школата ще се екипира с друг доставчик. Уточнени са цените на повечето артикули от лятото, като официални екипи, анцузи, якета и тениски за свободното време.

Кокала: Левски трябва да е като Лудогорец! Да дадем време на Роси, в момента се работи професионално

Предстоят промени и в други части на администрацията, не е изключено да бъде засегната и пресслужбата. За това настоявал новият спортен началник Асен Букарев. При първия си опит обаче той е срещнал отпор от изпълнителния директор Красимир Иванов. Твърде вероятно е спорът да бъде решен от собственика Спас Русев, който е дал на Букарев картбланш за промени на всякакви нива, но неочаквано Красимир Иванов е поставил бариера.

Иван Вуцов: Делио Роси не е виновен, разполага с по-калпав материал от основните конкуренти

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]