Шеф на Славия завладя ривиерата на Слънчев бряг

0
-
-

Окончателно! Може би на- апетитната плажна ивица по цялото ни Черноморие вече е с ясни властелини за продължителен период от време. Лапсус, концесионери за продължителен период от време. Младен Михалев- Маджо или още митичния бизнесмен от прехода е утвърден за стопанин на Северния плаж в най- големия ни курорт. Това довериха близки източници. Дружество близко до него вече подписа договор с държавата и има концепция за развитие. Тя вече е в ход. Всички стари павилиони и заведения от незаконно естество се сриват със земята. На тяхно място ще се изграждат нови, еднотипни. Утопия е да се твърди, че плажът ще бъде „чист“ от търговски обекти, каквото е желанието например на вицепремиера Валери Симеонов. Факт е обаче, че след последните му акции в курорта има развитие и наченки за някаква справедливост и баланс. Твърди се, че екс боса на СИК е скрития чорабдажията и на останалите два плажа в Слънчев бряг, но фиктивно те са притежание на други две знакови лица. И то какви.

Стамен Белчев се срещна с Мъри

Централният например е бил под опеката на Славчо Христов. Близкият до Иван Костов бизнесмен бе собственик на митичния ресторант „Олимп“, където се събираха силните на деня и беше един от фаворитите, именно по време на управлението на Костов. При въпросното управление той влезе в „Златни пясъци“ АД, след като през 2000 г. консорциум от РМД „Златни“, C&N Touristic AG и „Агрима“ АД закупи 76% от акциите от капитала на „Златни пясъци“ АД. Години по- късно ситуацията показва, че чисто хотелиерският бизнес на акционерното дружество се е свил в пъти и общата бройка на хотелските стаи е 664. При приватизацията на „Златни пясъци“ АД в активите му има 6 хотела.

Голям резил за играч на Ботев, вижте защо!

Ами Южният плаж с атрактивните дискотеки в неговите предели? Там се посочва, че т. нар. властелин е Христофорос Аманатидис- Таки. Широко известна персона през годините. Той обаче си има наместник и то какъв. Радостин Бързанов- Слънцето е изключително близък до Таки, като в ранните години е бил негов телохранител. Не е тайна, че Слънцето е истинския собственик на на най- голямата дискотека Какао бийч, която разбуни духовете през това и изминали лета. Близък много до делата на двамата босове и братя на ВИС в миналото- Васил и Георги Илиеви.

Люта чушка умори Бербатов

Някои биха казали, че сенчестия бизнес и политически протежета си поделиха ривиерата на Слънчака. Истината е, че бизнес делата на споменатите бизнесмени през годините се осветлиха и почти всеки втори знае с какво точно си изкарват хляба образно тримата и колко хора хранят в бизнес империите си. Иначе язвителността в обществените представи е навярно обяснима. През последните години в резултат най-вече от приватизацията държавата постепенно се оттегли от туризма. В същото време сделките в туризма от няколко години са неизчерпаем източник на скандали и на съмнения за корупция. Туристическите дружества обикновено са печеливши и носят приходи в кеш, а също така дават възможност за развитие на хазартен бизнес и на някои незаконни дейности като проституция, контрабанда и пране на пари. Затова интересът към туризма е голям, но към него често се насочват хора от сенчестите структури.

Uniconbg.com

Минала през БГ футбола помпа цици за световно

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]