В Берое скачат на Нефтохимик за нови договори

0

Берое преследва първото място в групата, тъй като в момента изостава с две точки от Пирин. Тимът обаче не се представя убедително напоследък. Въпреки това треньорът Ферарио Спасов е уверен, че тимът му може да спечели на „Лазур“.

„Предстои ни серия от три гостувания. Трябва да излезем от ситуацията, в коя­то се намираме. С футболистите, които имаме, можем да победим всеки отбор. Не мога да разбера защо в дома­кинствата имаме една яловост и непостигане на добри резултати. Това е през цялата година“, каза Спасов.

В гостуването на Нефтохи­мик доста от футболистите на заралии ще трябва да се до­казват, за да получат предло­жения за нови договори. С из­тичащи контракти са капита­нът Иво Иванов (пропуска сре­щата поради наказание) Венци­слав Василев, Атанас Зехиров, Ерик Почански, Том… Таранът Жуниор Мапуку също е в тази група, но той със сигурност на­пуска, защото има предложе­ния от испанския Елче, а инте­рес към него проявява и Левски. Сигурен за мястото си в тима през следващия сезон е само Ве­селин Пенев, който се разбра за нов контракт.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК