Берое приключва селекцията с португалец

0

Спортно-техническото ръководството на Берое ще обяви край на селекцията днес. Това ще стане с представянето на последното ново попълнение – 26-годишното португалско крило Рубен Бригидо, пише „Тема спорт“. Контрактът му със зелено-белите ще е до лятото на 2020-а. Вчера от последния му клуб Неа Саламина потвърдиха трансфера пред кипърските медиите.

„Благодарим му за изявите с нашия екип и му пожелаваме късмет и успехи в Берое“, заявиха от Неа Саламина, цитирани от сайта sig-malive.com.

В кариерата си Бригидо е играл за още два кипърски клуб – Анагениси Дериня и Ермис Аардипу. Това е въпросният играч, за когото старши треньорът Александър Томаш обяви, че очаква до дни. Той ще е третото ново попълнение на Берое тази зима след вратаря Георги Аргилашки и защитника Иван Бандаловски. Наставникът на заралии запази гръбнака, като не се раздели с нито един основен играч. Желанието му е било да се подсили и с още един нападател, но това ще бъде оставено за лятото. Наскоро Мартин Камбуров потвърди, че ще приеме предложението на ръководството и ще остане под Аязмото и през следващия сезон.

В събота ще е последната контрола на Берое преди подновяването на шампионата. Съперник ще е Славия, като мачът почти сигурно ще е на стария стадион „Локомотив“, на който в момента е базата на тима. Преди него ще има официално представяне на тима пред феновете. Часът на спаринга ще стане ясен до дни.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]