Светлан Кондев: Имаме неприятни резултати, но това е част от футбол

0
svetlan kondev
-
-

Старши треньорът на Беласица Светлан Кондев коментира загубата на неговия отбор от Марек с 0:1. Наставникът на „комитите“ заяви, че е доволен от представянето на своите футболисти, но трябва да бъдат изчистени грешките.

„Изиграхме равностойно първо полувреме без положения през двете врати, докато Марек не откри резултата след наша индивидуална грешка. В такива мачове си проличава характерът. Доволен съм от момчетата, но тези грешки ни съпътстват от началото на шампионата и водят до неприятните резултати.

Марек имаше още две ситуации, ние пък можеше да вземем точката накрая. Знаем си проблемите, продължаваме да се борим. Дано всички да играят феърплей, както беше и днес, защото се чуваха много неща. Стана една футболна битка и отборът на Марек, с по-опитните футболисти, победи.

Липсва ни постоянството. След тази серия от 5 мача без загуба, мисля че не трябваше да им тежи на момчетата. Имаше припряност и нервност, малко класа ни липсва донякъде. Продължаваме да работим. 

Откакто съм с този отбор, момчетата показаха, че могат да се надиграват с всеки отбор. Имаме неприятни резултати, но това е част от футбола. С този характер, който го има в Петрич, отборът заслужава да остане в професионалния футбол. Ще направим всичко възможно да се спасим. Знаем, че няма да е лесно“, каза Кондев.