Сделката между Черно море и португалски гранд за бразилец е пред провал

0
vasil panaiotov mateus mashado
-
-

Сделката за Матеус Машадо е пред провал, съобщава „Тема Спорт“. Ръководството на Черно море водеше преговори с Бенфика за продажбата на 20-годишния бразилец, който трябваше да подпише с Б отбора на лисабонския гранд. Засега обаче нещата са в застой и е малко вероятно да се случат. Все пак надеждата на варненци е, че до края на трансферния прозорец на 7 септември може и да има развитие. На „Тича“ обаче не са склонни да отстъпят от исканите за играча пари – около милион евро. Футболистът бе оставен резерва в последния мач с Лудогорец, но през втората част Илиан Илиев го пусна в игра.

Машадо дойде в началото на годината от Кхор Факан (ОАЕ), а преди това е бил в школите на Гремио и Интернасионал в родината си.

Сериозен интерес от чужбина има и към Алекс Фернандес, който също се понрави с представянето си. Старши треньорът на моряците Илиан Илиев пък имал готов вариант за нов чужденец, ако се стигне до продажбата на Машадо. Според запознати въпросният футболист можело да дойде и ако няма сделка за Матеус с Бенфика.

loading...