Илиан Илиев скочи на БФС за програмата и отсече: Не знам Левски с какви мисли ще излязат, ние – да ги победим

0
Снимка: chernomorepfc.bg
-
-

Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев – сподели мнението си за равенството със Славия.

„След гола Славия се активизираха и създадоха няколко ситуации. Контролирахме нещата. Не може да допускаме голове от ситуации, които са тренирани – статично положение, избита топка, втора топка. Всеки трябва да си запази позицията, не го направихме и Славия изравни. След това опитахме пак да направим нещо, да вкараме втори гол, но не успяхме. Съжалявам, че не задържахме преднината си. Близо бяхме да вземем тази ценна победа. Точката пак е награда за усилията на футболистите.

Славия не ни създаде големи проблеми, няколко центрирания. Ние диктувахме играта – нещо, което искаме да го правим навсякъде. След гола се поприбрахме, но не е това причината да ни вкарат.

Винаги може да се играе по-добре. През зимата не успяхме да вземем хора, които да заместят атакуващите Родриго и Леандро, които играят 1 на 1 добре. Имаме някакви проблеми на фланговете. ТОва на моменти повлиява в завършващата фаза. Иначе, като контрол на топката, изнасяне и преса, след като загубим топката, долу-горе се справяме.

Не съм видял ситуацията за дузпата. Имаме претенции за картона на Владко, който е пети, но няма значение. Много лека ситуация за жълт картон. Не можем да го върнем, пропуска мача с Левски.

Битката за евроквотите не се променя. На 3 точки сме от Ботев, изравнихме се с Левски. Беше по-добре да вземем трите точки. Надявам се да продължи по същия начин битката за третото и четвъртото място – с оспорвани мачове.

Не знам Левски с каква мисъл ще излезе. Ние със сигурност ще излезем да играем добре и да се опитаме да победим, което е важно за нас. Неприятното в цялата ситуация с тези смени и промени на дати е, че за един месец ще изиграем само 3 мача. Нямаше да е лошо да се играе през 3 дни и да се даде по-голяма почивка през лятото. Тези хора със сигурност не мислят за футболистите, а просто да се нагласи някаква програма. Това е неприятното. Надявам се да стане хубав мач срещу Левски и празник за хората. Не мога да коментирам другия отбор“, коментира Илиев.

loading...