Гонзо записал магистратура в НСА

0
-

Tехническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо е решил да повиши образователния си ценз. Напук на шегите в тази насока по негов адрес, които се ширят сред фенските среди, отговорникът за националните отбори е записал мегистърска степен, за да продължи висшето си образование с едно ниво нагоре. В момента Гонзо е дипломиран бакалавър.

„Тема Спорт“ съобщава, че наскоро Иванов е решил отново да стане студент. Той е записал магистърска дисциплина в НСА „Васил Левски“. В Академията техническият директор на БФС ще изучва спортна психология. Професия, която придобива все по-голяма популярност напоследък.

Новата учебна година в НСА започва съвсем скоро и Георги Иванов ще трябва да се явява на лекции и да полага изпити по време на сесиите.

Напоследък той зачести медийните си изяви, като само за миналата неделя и понеделник той даде цели три обширни изказвания.

Гонзо беше треньор и спортен директор в Левски, сега е технически в БФС и отговорник за националите, а наскоро бе и временно начело на България, когато записа един от най-срамните резултати – 1:1 в Гибралтар.

loading...
#
предишна статияНов на “Армията” титуляр и срещу ЦСКА 1948
Следваща статияШефовете на Левски се събират след мача с Пирин