Дани Моралес се оплака от съдиите след мача срещу Черно море

0
daniel morales
Снимка: facebook.com/BotevVratzaOfficial

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес се оплака от съдиите след мача срещу Черно море, който домакините загубиха с 0:1.

„Да постигаш нещо в този живот, футбол или професия, трябва да имаш кураж. Не видях това, което искам от отбора. Отборът трябва да има кураж, агресивност и винаги да даваш максимума си. Само да се защитаваме и да чакаме не е това, което искаме“, започна Дани Моралес.

„Играхме срещу много сериозен отбор. Не допуснем много грешки. Нито една от двете дузпи не гледаха на ВАР. Когато много се защитаваш, нормално е те да са по-близо до гола. Не мога да кажа, че момчетата не се стараха, Нормално е като допуснем грешка, противникът да атакува и да те притисне“, добави той.

„Не казвам, че не показват кураж, а че за дадена ситуация или момент на мача трябва да излезе лидер. Правим разлика между нашия отбор и Черно море, по-добри са, но когато си на арената, трябва да се бориш със зъби и нокти. Тук е трудно, трябва и навън като играем, да е трудно срещу Ботев Враца“, завърши Даниел Моралес.