Христо Стоичков се завръща у нас и започва обиколка

0
hristo stoichkov9
-
-

Христо Стоичков се завръща от САЩ и започва поредна обиколка из България за презентация на автобиографичната си книга „Историята“. Тя стартира на 20 юли (събота) и ще приключи на 28 юли (неделя). От програмата става ясно, че на Камата ще му е трудно да присъства на мач на ЦСКА-София в периода, в който ще си е в България. На 20 юли от 18:45 часа червените приемат Черно море, а по това време Ицо ще е в Панагюрище. На 25 юли (четвъртък) е първият двубой с Осиек, но за тогава е насрочена срещата на Ицо с фенове в Каварна. На 28 юли (неделя) ще е визитата на Стоичков в Русе, като за тогава се очаква да е насрочен двубоят на ЦСКА-София със Славия от третия кръг. Възможно е и срещата с белите да е в понеделник (29 юли) и тогава все пак Ицо да има възможност да гледа армейците.

Кавалерът на „Златната топка“ ще открие нов стадион в Петрич. Събитието е на 23 юли и е организирано от голяма група общественици от Южна България. На новото съоръжение ще тренират всички детски школи в Петрич, а първият тим на Беласица остава на култовия „Цар Самуил“. Като футболист Стоичков е имал много паметни моменти в югозападния град.

„За нас е огромна гордост, че най-великият български играч ще гостува в града ни -възкликна прочутият лекар д-р Христо Мазнейков. – Радвам се, че ще можем да го посрещнем и да го видим.“

1000 деца пък ще чакат с нетърпение идването на Христо Стоичков в Стара Загора. Градът ще е втората спирка от летния тур на Камата по повод биографията му „Историята“. Той ще раздава автографи в специална шатра на новоизградения площад пред общината, а за настроението ще се грижат Димитър Туджаров-Шкумбата и Иво Райчев.

ДАТИТЕ ЗА ТУРНЕТО НА СТОИЧКОВ ПРЕЗ ЮЛИ
20 юли (събота), 18 ч. – Панагюрище, пред зала „Арена Асарел“, вход: свободен
22 юли (понеделник), 18 ч. – Стара Загора, площада пред общината, вход: свободен
23 юли (вторник), 19 ч. – Петрич, хотел „България“, вход: свободен
25 юли (четвъртък), 18 ч. – Каварна, стадион „Калиакра“, вход: свободен; 28 юли (неделя), 18 ч. – Русе, зала „Монбат Арена“, вход: 25 лв. с включена в цената на билета книга подарък.