Юноша на Левски натирен в Полша

0
-
-

Последната седмица се появиха редица информации за дефанзивния халф на Левски – Георги Ангелов. Юношата на „сините“ е ненужен в клуба и се твърдеше, че вече е разтрогнал своя договор.

На „Герена“ обявяват още сериозни промени за ЧНГ

От Левски и самият футболист отрекоха тези информации и той все още е част от селекцията на Делио Роси. На него обаче няма да се разчита и той ще си тръгне.

Делио Роси не пуска Черната сила, ако няма нов нападател

Сериозен интерес към халфа проявява полския втородивизионен Подбескидзе, научи БЛИЦ СПОРТ. В клуба се нуждаят от точно такъв тип играч в борбата за оцеляване. Ангелов е бил предложен на клуба, а ръководството го е харесало.

Кокала: Левски трябва да е като Лудогорец! Да дадем време на Роси, в момента се работи професионално

От Подбескидзе обаче няма как да платят трансферна сума на играча. Ангелов вече е разговарял с ръководството на Левски и е бил уверен, че ще бъде пуснат без пари, ако си намери отбор. Вероятно в началото на 2018 година официално „сините“ ще освободят Ангелов и той ще премине в Подбескидзе.

Левски отново печели

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]