ШОК в Стара Загора! Верея се разпада още днес?

0
-
-

Тежки мигове може да настъпят за Верея днес. Търпението на треньор и футболисти очевидно се изчерпва. Верея е големият хит на първенството, като под ръководството на Илиан Илиев старозагорци се представят повече от впечатляващо, пише „Меридиан мач“. Последната им победа бе в събота с обрат срещу Дунав, но след нея последната поред тема бе играта на отбора. Вместо това се говореше отново за пари и проблеми.

„Ние за пари няма да говорим, утре или в понеделник трябва да стане ясно какво правим, така не може да продължава. Като има проблем се опитваш да го разрешиш, а не да му обръщаш гръб“, заяви Илиев.

Днес действително ще има среща между шефове и Илиев. Ако няма плащане на задълженията и поредни уверения, че нови драми няма да има, играчи и треньор може и да напуснат Верея.

Както е известно, преди време самият Илиан Илиев разкри, че има клауза да си тръгне по всяко време, като само дължи едноседмично предизвестие на шефовете си. Твърде вероятно е, ако проблемите продължат той да се възползва от тази опция.

Източник: „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК