„Синя“ България изригна срещу коментатор! Наричал Левки „Жалки подуянски кухороги телюги“ и писал „КЗЛ“ (СНИМКА)

0
-
-

Феновете на Левски са повече от бесни на един от коментаторите на двубоите в българския ТВ ефир. Става въпрос за Виктор Врачев, който беше пред микрофона в мача със Септември и усилено обясняваше, че съдията
не е дал две дузпи срещу Левски.

В голяма част от фен форумите на „сини“ фенове се появиха стари постове във Фейсбук на коментатора, в които той нарича Левски „Телюгите“, пише „КЗЛ“ и други популярни „червени“ лозунги. Голяма част от феновете във форумите дори се канят, че никога повече няма да допуснат Врачев да коментира двубой на любимия им тим на „Герена“ след тези стари издънки във Фейсбук.

„Ето този човек е бил коментатор на мача Левски-Септември, той е казал за прилепена ръка и за първи достигнал до топката футболист на Левски, че са дузпи за Септември. Нали уж коментаторите трябваше да са безпристрастни, какво стана? Това не му се случва за първи път, от мачове, които той е коментира се усеща как е пристрастен, особено на мачове, в които участват Левски, отбора, който той очевидно е припознал като ЦСКА, както и мачове на „каузата“. Коментарите оставям на вас…“, пишат в една от Фейсбук групите за фенове на Левски. Коментарът е придружен със следната снимка:

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК