Чаканият на „Герена“ защитник №1 на Швеция: Искам ново предизвикателство

0
-
-

26-годишният Антон Тинерхолм заяви, че иска ново предизвикателство. Той не потвърди, че ще подпише с Левски, но и не отрече за тази възможност. „Имам различни опции пред себе си. Няма обаче да дискутирам за кои клубове става въпрос. Няма да кажа къде възнамерявам да отида. Не искам да навлизам в тази тема. Все още нищо не е направено окончателно, така че наистина не знам какво ще се случи. Но това, което чувствам, е, че имам нужда от ново предизвикателство. Такова, на което да се тествам не само на футболния
терен, но и в живота – да получа нов социален опит. Естествено, че и парите са важни. Който казва друго, просто лъже“, каза Тинерхолм пред „Експресен“.

„На въпрос дали държи връзка с Левски играчът нито потвърди, нито отрече“, пише изданието.

Само преди дни Антон Тинерхолм бе избран за Защитник №1 на току що завършилото шведско първенство. Той е бил в игра в 27 шампионатни двубоя, като 26 от тях е започнал като титуляр. Престоял е на терена 2368 минути, реализирал е пет гола, получил е 9 жълти картона. За последно десният бек рита на 29 октомври – при успеха с 4:0 като гост на Сириус.

Целта на футболиста е да започне редовно да намира място в националния отбор на Швеция. За последно той е играл за страната си на 12 януари тази година при победата над Словакия с 6:0 в приятелска среща. Тогава престоява на терена 76 минути. Той има общо 7 мача за селекцията, като един от тях е квалификацията за европейското първенство във Франция през 2016 година срещу Молдова (2:0). Тинерхолм не е в разширения състав на шведите за баражите с Италия за световното в Русия.

Източник: „Тема спорт“

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]