ЦСКА се прицели в колумбийско крило

0
-
-

ЦСКА по всяка вероятност ще привлече флангови футболист през зимата. Това е продиктувано от очертаващата се раздяла с Меркадо, който не убеди, че заслужава да остане за постоянно. Еквадорецът е под наем до края на годината и индикациите сочат, че няма да остане напролет. Освен това към друго крило – Кулма, има интерес от Колумбия и не е изключено да бъде трансфериран.

ЦСКА взима още нови, всички на линия за Испания

В списъка на ЦСКА от доста време фигурира Луис Енрике Киньонес, който се изявява по левия фланг. 26-годишният колумбиец е собственост на мексиканския Тигрес, а през есента е бил под наем в УНАМ Пумас. Престоят му като преотстъпен обаче приключва преждевременно през септември заради системно нарушаване на дисциплината.

Шефовете на ЦСКА се събраха по спешност, взеха ключово за бъдещето на „армейците“ решение

Той не фигурира и в дългосрочните планове на Тигрес, който е готов да се раздели с него за неголяма трансферна сума. Киньонес преди това е бил част от редица колумбийски отбори – Патриотас, Итаги, Атлетико Жуниор и Санта Фе, и именно от тези свои престои е познат на селекционното звено на ЦСКА.

Клубове от Бундеслигата и САЩ пристигнаха за титуляр на ЦСКА

Той има и един мач за националния отбор на родината си – в световна квалификация през март срещу Боливия (1:0).

Снимка: Futbolred.com

Стамен Белчев с една дилема за Берое

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]