Шеф на Ботев (Враца): Триото от Левски остава при нас

0

Николай Кръстев, Деян Иванов и Атанас Кабов, които са преотстъпени от Левски в Ботев, имат контракти с врачанския клуб до края на сезона и ще ги изпълнят. Това заяви спортният директор на лидера във Втора лига Денислав Георгиев.

„Сините“ звезди засипаха с похвали Левски в Исландия

„Договорите на Николай Кръстев, Деян Иванов и Атанас Кабов с Ботев са до края на месец май 2018 година. Споразумението между Левски и нашия клуб е след изиграването на последния мач за първия дял от първенството треньорското ръководство на сините да проведе няколко занимания с тримата футболисти, за да види в какво състояние са. Това е напълно резонно, защото те са техни състезатели.

Топ приоритетни цели отрязаха Левски

Това по никакъв начин не означава, че Левски ще си ги вземе. Тези футболисти имат действащи договори с Ботев Враца до края на сезона и няма никакви индикации те да се прекратяват или да се прави каквото и да е с тях“, заяви Денислав Георгиев пред konkurent.bg.

Делио пред феновете: Има шанс за титлата!

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]