Ивайло Йорданов: Исках да се махна от Локо (ГО), но размислих

0

Спортният директор на Локо (Горна Оряховица) Ивайло Йорданов говори пред „Меридиан Мач“ за наскоро завършилия полусезон във Втора лига. Той призна, че е обмислял да се оттегли, но е размислил.

„След отпадането на Локомотив от елита бях решил да се оттегля от отбора, но след разговор с Александър Димитров решихме да останем в Горна Оряховица. Напуснаха ни всички футболисти от стария отбор и започнахме да правим нов от „кота нула“ с ограничен финансов ресурс и съобразявайки се с това селекцията вървеше доста трудно. За мен няма нищо лесно, но аз не се плаша от трудностите. Трябва да кажа, че от Горна Оряховица съм тръгнал за големия футбол и точно това предизвикателство да започнеш от начало ме накара да остана и да помогна.

Завършихме есенния полусезон на 6-то място с актив от 25 точки. С това, което разполагаме на този етап, не бива да се тръшкаме и продължаваме напред. Въпреки многото трудности създадохме приличен отбор. Какво ни очаква през новата година? Ами да сме всички живи и здрави, събираме се на 15 януари. Работим по селекцията и ще се подсилим с нужните ни футболисти, но за нея последната дума е на треньора. Пожелавам си Локомотив да се класира на мястото, което му прилича и полага!“ -завърши легендата Ивайло Йорданов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]