ЦСКА получи сериозна оферта за национал, продава го през зимата

0
-
-

Сериозна оферта е получена в ЦСКА за младия дефанзивен халф Кристиан Малинов, твърди „24 часа“. Така той може да бъде продаден още през зимния трансферен прозорец, но засега сумата не удовлетворявала „червените“.

ЦСКА нахлу в Топ 5 на Европа, редом до Барса

Малинов прави втори силен сезон с екипа на ЦСКА, като единственият проблем му остават картоните, които обаче някои съдии му вдигат по навик. Сега в момента той има натрупани 8, което при следващ ще доведе до 2 мача наказание.

Малинов и Божидар Чорбаджийски са доста конвертируеми, като единственият проблем със защитника е, че получи травма, когато трябваше да идват да го гледат.

Размисли за Десподов и Кубемба

Селекцията в Борисовата градина върви също под пълна пара, като са набелязани няколко имена, като всички са чужденци.

Почти сигурно е, че на Георги Китанов ще бъде разрешено да се прибере във Варна, след като вече е твърда резерва на Витаускас Черняускас и едва ли ще пробие скоро в титулярния състав. Още миналата зима имаше такъв вариант, но в последния момент пропадна.

Присъдата на головата машина на ЦСКА е ясна – продажба! На „Армията“ пристигна солидна оферта

За трансферите обаче не се говори преди последните два мача от сезона, които са в графата задължителни победи. Първо на „Българска армия“ гостува „Берое“ на затворени врати, а след това е двубоят с „Лудогорец“ за купата.

„Сектор „Г“ призова всички фенове, които дойдат за мача с разградчани, да бъдат с шаловете си, за да бъде залят съперникът от червено-бяло море.

ЦСКА уреди нов зимен лагер

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]