Размисли за Десподов и Кубемба

0
-
-

Вече сме в края на есенния полусезон и е време за заключения. А те са следните – че Кирил Десподов е бъдещето на ЦСКА-София, а Кевин Кубемба няма никакво място на „Армията“. Но всичко по реда си.

Присъдата на головата машина на ЦСКА е ясна – продажба! На „Армията“ пристигна солидна оферта

Десподов започна много силно сезона, но постепенно изпадна от титулярния състав на Стамен Белчев. Напоследък обаче той се върна към най-добрата си форма. Головете срещу Локо (Пд), Септември и Витоша са показателни за това. С тези три свои попадения бързакът от Кресна вече е трети при голмайсторите на ЦСКА-София след Фернандо Каранга (14) и Тиаго Родригес (7). Далеч зад тях обаче е „любимецът“ на „червените“ фенове -Кубемба. Таранът от Конго има едно клето голче при успеха с 6:1 над Витоша. В неделя той имаше шанса отново да блесне срещу „тигрите“ в отсъствието на наказания Каранга, но не успя. Нещо повече – дали игра и десет пъти с топката. Този футболист получава шансове от Стамен Белчев вече цяла година и по всичко личи, че няма класата да вкара попадение, което да донесе нещо на отбора му. Заради това и фенове на ЦСКА-София бяха уверени – по-скоро вратарят на Беневенто Бриньоли може да отбележи, отколкото Кубемба.

Източник: Христо Георгиев/ „Меридиан мач“

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]