Присъдата на головата машина на ЦСКА е ясна – продажба! На „Армията“ пристигна солидна оферта

0
-
-

Головата машина на ЦСКА-София Фернандо Каранга ще бъде продаден. Авторът на 14 попадения в Първа лига може да бъде спазарен дори още до края на тази година, което без съмнение ще удари по шампионските амбиции на „червените“, без значение кой ще бъде неговият заместник, пише „Меридиан мач“. Причината за решението за бъдещето на Каранга е фактът, че за него е дошла повече от солидна оферта и на „Армията“ добре осъзнават, че могат да вземат отлични пари за бразилеца.

ЦСКА уреди нов зимен лагер

За бъдещата раздяла с Каранга говори и фактът, че днес в София трябва да пристигне второто зимно попълнение на ЦСКА-София след холандския плеймейкър Роланд Алберг. Става дума за колумбийски нападател, който по информация на „Меридиан Мач“ се казва Феливер Алфонсо Меркадо Галера. Той е на 27 години и през последния сезон е играл за аутсайдера в колумбийското първенство Кортулуа. Любопитното за въпросния играч е, че той е голмайстор в редовния сезон на лигата с 11 попадения.

Стои ли ЦСКА зад Любо Пенев?

Макар и пристигането на колумбийския играч да е сигурно, на „Армията“ работят и по привличането на друг таран. Става дума за австриеца с тунизийски корени Сейфедин Чаби, за когото пръв „Меридиан Мач“ съобщи. Той е голмайстор на втородивизионния Рийд, като е вкарал 15 гола в 18 срещи. Предполага се, че през пролетта Чаби и въпросният колумбиец ще се борят за мястото, което Фернандо Каранга ще освободи.

„Червени“ фенове изригнаха: На Сектор „Б“изнес присъствието не им е от силните страни! ЦСКА е повече от жив, чалгирани зомбита

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]